Posts Tagged ‘pusing’

Lie Ang

Ti kamari-kamari ge abdi teh tos hoyong ngadamel lie ang tapi abdi bakalan sono k caroge, hawatos deuih moal aya nu ngarencangan.

Duh meni isin, nya isin nya dosa nya doraka nya raray kedah dikamanakeun.

Dasar tah manusa nu teu gaduh lilingeran pami bade nga lie ang kedah ningal hla waktos atuh,ari ieu ngan pok nya enya atuh kajebak. Kajebak na ge teu euleum-euleum. Ikh meni ngisinkeun, jabning sanesna salira teh nuju rhieeut ku marurangkalih nu peunteunna kirang memuaskan.

Duh enya meni rhieut, and sekarang hari ini kembali bunuh diri social dan kali ini bukan di dunia maya tapi di dunia nyata dan di tempat aku hidup sadidinten.

Kumaha atuh nya? hapunten abdi ya rabb, hapunten abdi sadayana rencangan, geuningan kieu sim kuring teh.

Hoyong diaku?

Hahah naun atuh nya?

feel lonely, feel iam alone  weks! sarua keneh meureun

Berasa gak berasa gituh

dah jadi jalmi jahat kitu?

merutuki semuanya

padahal yang dirutuki mana tahu, hahahah weks!

merutuki naun atuh?

hidup?

diri sorangan?

batur?

naun?

takdir?

naun?

lain?

duka?

asa lieur

gak punya self control. ya emang gak punya da udah diatur itu mah

tuh kan pembelaan diri? kade akh Rabb sedang melihatmu tahu isi hatimu

gak mau berprasangka buruk, maunya berprasangka baik

gak mau sirik iri dengki jail kaniaya haha parah pisan

takut

tapi susah

tetep takut

tapi tetep susah

dasar manusia!