Posts Tagged ‘marojengja’

Lie Ang

Ti kamari-kamari ge abdi teh tos hoyong ngadamel lie ang tapi abdi bakalan sono k caroge, hawatos deuih moal aya nu ngarencangan.

Duh meni isin, nya isin nya dosa nya doraka nya raray kedah dikamanakeun.

Dasar tah manusa nu teu gaduh lilingeran pami bade nga lie ang kedah ningal hla waktos atuh,ari ieu ngan pok nya enya atuh kajebak. Kajebak na ge teu euleum-euleum. Ikh meni ngisinkeun, jabning sanesna salira teh nuju rhieeut ku marurangkalih nu peunteunna kirang memuaskan.

Duh enya meni rhieut, and sekarang hari ini kembali bunuh diri social dan kali ini bukan di dunia maya tapi di dunia nyata dan di tempat aku hidup sadidinten.

Kumaha atuh nya? hapunten abdi ya rabb, hapunten abdi sadayana rencangan, geuningan kieu sim kuring teh.

Hirup Hurip

Geuningan Hirup teh nya kieu lalakon urang teh,nu pasti mah unggal-unggal jalma pasti beda-beda,da ari sarua kabeh mah moal rame.Tapi naha atuh bet aya wae kahayang siga batur, hayang siga batur, iraha urang siga batur? eh iraha atuh batur siga urang? tah sok dibalikeun deui ngarah teu pati syedih heheh.

Da enya atuh jang naun ngagugulung kasedih mending ge dinikmatin boh amisna boh paitna, nu penting niatna pikeun kahadean urang nya leres teu lur?

Beu da seueur atuh boa loba pisan kahayang nu tacan kahontal teh pinuh lah ieu uteuk teh, komo hate jeg perasaan mah asa pinuh ku hiji ku dua, hayang anu tea, hayang anu tea,iraha,geus kahontal kahayang nu hiji hayang nambahan deui. Beu ari manusa mah asa ku tara seubeuh nya? aya wae kahayang teh. Da enya meureun kedah kitu kuduna.

Gusti masihan kahirupan ngarah urang ibadah ka Manten-Na, ibadah, ibadah,ibadah!

Cag ah! hirup hurip ayeuna ngan kari dipegatkeun ku napas panungtungan nu kari hos duka iraha, duka dimana boa, dipundut kunu gaduhna.

hampura sakabeh dosa nu karasa jeung nu teu karasa da kuring mah ngan saukur hirupĀ  dina kahirupan.