Posts Tagged ‘marah’

One Day In Your Life

Today is my birthday inside i feel lonely coz i want too but its okay

hapunten nya anu dina pesbuk rada dirobih ku abdi maklom nuju engga mood heheh (aneh) nerima ucapan selamat aja gak mood,pi kalow nerima kado mah mood da… (dasar!)

Nuju bingung ih, kedah kamana ngalengkah ieu teh nya? kaditu kadieu asa teu kasawang, ngadon jangar nu aya hahay deuh…

Alhamdulillah tos rengse dibagi rapot, kantun sajalmi deui mung engkin saurna ijin heula.. muhun mangga atuh ibu… tog hilap w oleh-olehna dari liburan (wew akh ngarep!)

Ieu cepil meni asa tos rawing ngupingkeun nu ngobrol, nu dicarioskeun teh eta deui eta deui, naha teu bosen kitu? ijidlah sebel sayah mah keun w antepkeun da eta mah masalah marnehanana sotoy pisan, teras nu ieu nuju ngobrolkeun deui nu sanes, akh abdi mah alim ngupingkeun panas cepil nu aya…

Du Gusti hapunten abdi,  sungguh hidup yang kau berikan ini penuh dengan warna, Ya Rabb tunjukkanlah hamba-Mu ini jalan yang benar jalan yang lurus… hamba hanya memohon kepada-Mu ya Rabb teu aya daya sareng upaya…

Cape, leuleus, bingung kedah kumaha?

Hoyong mah nangis, hoyong mah ngajerit, hoyong mah ngagorowok, hoyong mah lumpat, hoyong mah seuseurian, hah! cape ah

Yu ah urang lajengkeun menikmati hari ini…

Iklan

Mau nulis

Kela tapi nya kedap

nuju ngonsep heula

ke sakedap deui

bentar lah nuju mikir heula

teras nuju ngatur-ngatur kata-katana

anu merenah, anu raoseun

nu pasti mah anu pikahartoseun nya…

hoyong, hoyong pisan…

mau, mau… nulis

melukiskan isi hati

nuliskeun eusi hate

poe ieu

jam ieu

di tempat ieu

ke nya kedap

sing sabar.. wae

heheh ka sayah eta mah

kuduna sabar dina mengungkapkan isi hati

yang keluar dalam bentuk tulisan yang mudah dimengerti

dan enak dilihat mata

tepat sasaran pokokna mah

kela nya

sakedap deui wae….