One Day In Your Life

Today is my birthday inside i feel lonely coz i want too but its okay

hapunten nya anu dina pesbuk rada dirobih ku abdi maklom nuju engga mood heheh (aneh) nerima ucapan selamat aja gak mood,pi kalow nerima kado mah mood da… (dasar!)

Nuju bingung ih, kedah kamana ngalengkah ieu teh nya? kaditu kadieu asa teu kasawang, ngadon jangar nu aya hahay deuh…

Alhamdulillah tos rengse dibagi rapot, kantun sajalmi deui mung engkin saurna ijin heula.. muhun mangga atuh ibu… tog hilap w oleh-olehna dari liburan (wew akh ngarep!)

Ieu cepil meni asa tos rawing ngupingkeun nu ngobrol, nu dicarioskeun teh eta deui eta deui, naha teu bosen kitu? ijidlah sebel sayah mah keun w antepkeun da eta mah masalah marnehanana sotoy pisan, teras nu ieu nuju ngobrolkeun deui nu sanes, akh abdi mah alim ngupingkeun panas cepil nu aya…

Du Gusti hapunten abdi,  sungguh hidup yang kau berikan ini penuh dengan warna, Ya Rabb tunjukkanlah hamba-Mu ini jalan yang benar jalan yang lurus… hamba hanya memohon kepada-Mu ya Rabb teu aya daya sareng upaya…

Cape, leuleus, bingung kedah kumaha?

Hoyong mah nangis, hoyong mah ngajerit, hoyong mah ngagorowok, hoyong mah lumpat, hoyong mah seuseurian, hah! cape ah

Yu ah urang lajengkeun menikmati hari ini…

Iklan

One response to this post.

  1. sami, sok hoream ngupingkeun anu kitu teh Bun

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: