Archive for Juni, 2010

One Day In Your Life

Today is my birthday inside i feel lonely coz i want too but its okay

hapunten nya anu dina pesbuk rada dirobih ku abdi maklom nuju engga mood heheh (aneh) nerima ucapan selamat aja gak mood,pi kalow nerima kado mah mood da… (dasar!)

Nuju bingung ih, kedah kamana ngalengkah ieu teh nya? kaditu kadieu asa teu kasawang, ngadon jangar nu aya hahay deuh…

Alhamdulillah tos rengse dibagi rapot, kantun sajalmi deui mung engkin saurna ijin heula.. muhun mangga atuh ibu… tog hilap w oleh-olehna dari liburan (wew akh ngarep!)

Ieu cepil meni asa tos rawing ngupingkeun nu ngobrol, nu dicarioskeun teh eta deui eta deui, naha teu bosen kitu? ijidlah sebel sayah mah keun w antepkeun da eta mah masalah marnehanana sotoy pisan, teras nu ieu nuju ngobrolkeun deui nu sanes, akh abdi mah alim ngupingkeun panas cepil nu aya…

Du Gusti hapunten abdi,  sungguh hidup yang kau berikan ini penuh dengan warna, Ya Rabb tunjukkanlah hamba-Mu ini jalan yang benar jalan yang lurus… hamba hanya memohon kepada-Mu ya Rabb teu aya daya sareng upaya…

Cape, leuleus, bingung kedah kumaha?

Hoyong mah nangis, hoyong mah ngajerit, hoyong mah ngagorowok, hoyong mah lumpat, hoyong mah seuseurian, hah! cape ah

Yu ah urang lajengkeun menikmati hari ini…

Euleuh!? atau Euleuh?!

Kenapa sech harus kyk gini gak ngerti dech

bosen tau ga boring pisan bored u knoe

mana puaaaanaaaasss, mana ngantoek coba?

kedah kumaha ateuh…

bingung

bingung

bingung

manusia…

bade dibaeudan?alim pan?

sami atuh abdi oge

naha ieu teh jadi teu nyararambung kieu

ah wios da nuju error

nuju nge-hang

ampun gustiiiii

Tos akh ngacaprukna bade tobat heula….

Apa?

Apa?

Bagaimana?

terus?

siapa?

mau?

kapan?

dimana?

hem…

entahlah semua pertanyaan itu teru berputar, seperti kehidupan yang akan terus berputar

Berputar?dimana?

disini?

disana?

kembali hanya bisa menjawab entahlah

Implisit