Lie Ang

Ti kamari-kamari ge abdi teh tos hoyong ngadamel lie ang tapi abdi bakalan sono k caroge, hawatos deuih moal aya nu ngarencangan.

Duh meni isin, nya isin nya dosa nya doraka nya raray kedah dikamanakeun.

Dasar tah manusa nu teu gaduh lilingeran pami bade nga lie ang kedah ningal hla waktos atuh,ari ieu ngan pok nya enya atuh kajebak. Kajebak na ge teu euleum-euleum. Ikh meni ngisinkeun, jabning sanesna salira teh nuju rhieeut ku marurangkalih nu peunteunna kirang memuaskan.

Duh enya meni rhieut, and sekarang hari ini kembali bunuh diri social dan kali ini bukan di dunia maya tapi di dunia nyata dan di tempat aku hidup sadidinten.

Kumaha atuh nya? hapunten abdi ya rabb, hapunten abdi sadayana rencangan, geuningan kieu sim kuring teh.

Iklan

One response to this post.

  1. Posted by nengthree on April 7, 2010 at 11:14 am

    Kunaon ceu?

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: