Hirup Hurip

Geuningan Hirup teh nya kieu lalakon urang teh,nu pasti mah unggal-unggal jalma pasti beda-beda,da ari sarua kabeh mah moal rame.Tapi naha atuh bet aya wae kahayang siga batur, hayang siga batur, iraha urang siga batur? eh iraha atuh batur siga urang? tah sok dibalikeun deui ngarah teu pati syedih heheh.

Da enya atuh jang naun ngagugulung kasedih mending ge dinikmatin boh amisna boh paitna, nu penting niatna pikeun kahadean urang nya leres teu lur?

Beu da seueur atuh boa loba pisan kahayang nu tacan kahontal teh pinuh lah ieu uteuk teh, komo hate jeg perasaan mah asa pinuh ku hiji ku dua, hayang anu tea, hayang anu tea,iraha,geus kahontal kahayang nu hiji hayang nambahan deui. Beu ari manusa mah asa ku tara seubeuh nya? aya wae kahayang teh. Da enya meureun kedah kitu kuduna.

Gusti masihan kahirupan ngarah urang ibadah ka Manten-Na, ibadah, ibadah,ibadah!

Cag ah! hirup hurip ayeuna ngan kari dipegatkeun ku napas panungtungan nu kari hos duka iraha, duka dimana boa, dipundut kunu gaduhna.

hampura sakabeh dosa nu karasa jeung nu teu karasa da kuring mah ngan saukur hirup  dina kahirupan.

Iklan

One response to this post.

  1. Posted by nengthree on April 7, 2010 at 11:16 am

    Ih kamu bisaan basa sundana..
    Pasti kamu guru basa sunda yaah?

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: