Teu Pira

Teu pira

Padahal mah…

naon atuh nu teu pira teh?

eta hal-hal gede anu dileuleutikeun atawa hal-hal leutik  anu digegedekeun.

Contona?

Hal-hal anu kaalaman ku urang sapopoe tapi ku sabab eta mah hal leutik da geus biasa poho we muji syukur ka Gusti anu Murbeng ieu alam.

Atawa hal-hal anu dipikahoyong ku urang tapi teu acan katedunan antukna hal-hal nu sejen janten teu kapalire tah nu kitu nu disebut hal-hal teh.

Hal naon sih da teu acan ngartos?

har ituh? teu kahartos geuningan nya wios hartosna nu maos kedah seueur diajar deui, neuleuman rupa-rupa elmu.

Ari nu nyerat ieu seratan kumaha?

Nya komo kedah langkung2 kana diajarna, kedah soson-soson deui nyuprih elmu geusaning mayunan kahirupan kapayunna kitu kaulanun.

cag ah!

Iklan

One response to this post.

  1. Posted by nengthree on Maret 22, 2010 at 11:05 pm

    Muhun bu muhun..
    Hihi..

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: