sabar…

Enya panginten nya ari janten jalmi mah kedah sabar dina sagala rupi oge. Kamari kamari meni asa rhieut ieu mastaka, cape hate cape fisik mikiran anu teu kedah dipikirkeun, seueur keneh anu kedah dipidamel anu langkung langkung saena, ari ieu mah asa siga monyet ngagugulung kalapa heheh (tapi sanes abi monyetna nya? anu seuri wae panginten).

Ngungudag kahoyong, ngagugu nafsu, eta pisan nu kaalamaan ku sim kuring…
beu…

Iklan

3 responses to this post.

  1. Posted by nengthree on Januari 29, 2010 at 10:06 pm

    Hehe..muhun bun kedah seueur sabar..
    *sotau

    Balas

  2. Vieny sedang merasakan hal yang sama dengan wanoja

    hhhh…

    sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

    Balas

  3. kumaha damang? emut keneh teu?

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: