Isin…

kunaon bet isin?

kumargi ninggal dina tv geuning urang luarnagri teh

meni sakitu deudeuhna sareng sakitu resepna kana kasenian Sunda teh

aeh ketang teu Sunda wungkul da tapi kasenian nu sanes oge

asa kumaha kitu tah?!

isin naha urang luar nagri teh bet tiasa atuh

naha sim kuring teu tiasa?

isin pisan…

gelikna sora suling sareng jentrengna kacapi teh

sumarambah kana hate maranehna

Iklan

8 responses to this post.

  1. Sumuhun teh malah sabalikna Urang-urang teh khusus na barudak ngorana malah resep kana budaya nu datangna ti Barat

    *Ah sok wararaas ari ngadangu kacapi suling teh* *Sok hoyong geura-geura ka Bale Nyuncung*

    Balas

  2. Beu enyaan neng matak era parada … ehmm kedah kumaha atuh ???

    Balas

  3. Asa tos lami teu nganjang yeuh… araya jalmi kitu .. ke..ke
    “Puuunten… beu?! nya kamana nu boga imahna? moal kitu keur ka ondangan mah, ah da aya sandal capit na oge he.. he..”

    Punten ah ngiring ngareureuh yeuuh…

    Balas

  4. euh.. memang ngisinkeun neng.. seueurna teh.. kalahkah kana geleng2 sareng angguk2…

    > Moeheon naha teu lalieureun kitu nya? 😛

    Balas

  5. Posted by Liezmaya.web.id on September 2, 2007 at 7:03 am

    hmmm ajip ajip kang kabayan deuih….teh Triping geuning hehe.

    teteh kamana wae atuh ni somse pisan lach kumah adamang?…hayu urang mayoran sareung teh iteung 😀

    > Alhamdulillah sae… mangga… 🙂

    Balas

  6. Dondong opo salak duku cilik-cilik, gendong opo pundak mplaku timik-timik..
    Salam Kenal | BARU BLAJAR BLOG

    > Salam kenal juga mbak… 🙂

    Balas

  7. Posted by jenonk on September 6, 2007 at 7:42 am

    Euleuh….euleuh……leres pisan…

    kedah kumaha atuh nya urang teh??

    Sok ngiring reueus campur sirik upami ningal urang JEpun nu tiasa tigin kana budaya karuhunna…. sanaos teknologi tos majeng pisan…..

    tapi hanjakal oge di nagara nu sakitu maju sareng tigin kana budaya karuhunna tapi sesah nampi ajaran islam nya……( naha janten kadinya nya nyariosna???))

    Mugi-mugi budaya urang teu leungit nya…..

    Hidup Bu neneng…^_^

    > Hidup oge Bu Ina… 😛

    Balas

  8. Posted by xwoman on September 11, 2007 at 6:49 am

    hahaha… nyakakak maca komen kahiji, ujug2 ka bale nyungcung weh 😆

    Nyaah pisan nya budaya urang teh laleungitan… sami sim kuring ge isin pisan, urang barat nyanyi sunda meni halimpu…

    > Muhun mugia Ki Sunda tetep sumanget dina enggoning miara budaya Sunda 🙂

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: