hilaaaaaaaaap teu acan dijudulan!!!!!!!!!

Bingunglah bade nyerat naon atuh nya… nu pasti mah Alhamdulillah elmu pangaweruh sim kuring teh ayeuna mah tos nambihan deui khususna dina widang komputer nya eta internet tea, geuning ayeuna mah tos tiasa ngadamel blog sagala sanaos teu acan pati sae sareng teu acan merenah da namina ge nuju diajar, sareng deuih hapunten nya pami abdi nyarios didieu campuran kalan-kalan nganggo basa Sunda, bahasa Indonesia atanapi in english nya sakedik-sakedikeunlah diajar teu sawios pan nya? lah meni resep geuning ari tos gaduh blog mah salian ti tiasa nambihan elmu pangweruh, tiasa oge ngaraketkeun tali duduluran sanes kitulur?! mung sakitu heula keh diteraskeun deui…

Iklan

2 responses to this post.

  1. Posted by chha on Mei 11, 2007 at 1:58 am

    ieuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh …….. teu ngarti…….. kumaha atuh ???
    naon ceunnah……
    bu nu geulis ngisian blog na nganggo … bahas univers… nya meh ngartos…
    karuya atuh abdi… teu ngartos…
    btw iraha ngajarkeun abdi ngisian blog na atuhhhhh…
    Oia hari ini bu nen… meuni geulis pisan nganggo acuk hideung…. panteus ieuhhhhhh….

    Balas

  2. Posted by jenox on Mei 11, 2007 at 8:52 am

    same same lah Ceu….
    learning by doing aja otreh…??

    tonk kendat-kendat ngajarkeun ka abdi nya….

    Cayooo Ceu…………

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: